22 Ιουνίου 2010

03. Alice in Wonderland

H δημοφιλέστερη ιστορία φαντασίας, Alice in Wonderland, αποτυπώνεται σε μια ειδική – limited edition – σειρά ρούχων, μέρος της καλοκαιρινής συλλογής Yzatis.
Σχέδια που ξεπερνούν τη φαντασία, εμπνευσμένα από τους χαρακτήρες του ομώνυμου παραμυθιού, μας μεταφέρουν στον υπέροχο μαγικό κόσμο της Alice.
Η ειδική αυτή σειρά έχει δημιουργηθεί στο πλαίσιο της πολύχρονης συνεργασίας της Yzatis με την The Walt Disney Company Greece, μέσω της οποίας έχουν υλοποιηθεί διάφορα projects βασισμένα σε αγαπημένους και δημοφιλείς κινηματογραφικούς ήρωες. Αυτή τη φορά ανατέθηκε στην Yzatis η παραγωγή σχεδίων από την κινηματογραφική μεταφορά της Alice in Wonderland, όπως έχει ζωντανέψει μέσα από τη ματιά του πολυτάλαντου σκηνοθέτη Tim Burton.
Ο Johnny Depp στο ρόλο του Mad Hatter, η Helena Bonham Carter ως Red Queen, η Ann Hathaway σαν White Queen και η Mia Wasikowska στο ρόλο της Alice, πρωταγωνιστούν σε πρωτότυπα κεντήματα και τυπώματα στα ρούχα της σειράς.
Κάθε ένα από τα σχέδια, τηρεί τις αυστηρές προδιαγραφές που έχει θέσει ο ίδιος ο Tim Burton και έχει εγκριθεί από τη δημιουργική ομάδα του.
Η limited edition Alice in Wonderland είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Yzatis από τα μέσα Φεβρουαρίου. Έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές, φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και αποτελεί ήδη fashion statement!