25 Οκτωβρίου 2010

82. Παγκόσμια διάκριση για την Yzatis!

Την παγκόσμια διάκριση Halo Program of the Year απέσπασε η Yzatis στον διαγωνισμό “Disney Fashion & Home Global Summit 2010”. Το βραβείο αφορά στη limited edition σειρά ρούχων Alice in Wonderland, που αποτελούσε μέρος της συλλογής Yzatis, άνοιξη – καλοκαίρι 2010.
Η συγκεκριμένη σειρά ρούχων είναι εμπνευσμένη από τους χαρακτήρες του ομώνυμου παραμυθιού, όπως έχουν μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη από τον πολυτάλαντο σκηνοθέτη Tim Burton.
 Η ιδιαίτερη δημιουργικότητα των σχεδίων, τα πρωτότυπα κεντήματα και τυπώματα, καθώς και η μεγάλη ανταπόκριση της σειράς Alice in Wonderland από το κοινό, είναι τα στοιχεία που ξεχώρισαν την Yzatis στο συγκεκριμένο παγκόσμιο διαγωνισμό. Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί ότι κάθε ένα από τα σχέδια, τηρεί τις αυστηρές προδιαγραφές που έχει θέσει ο ίδιος ο Tim Burton και έχει εγκριθεί από τη δημιουργική ομάδα του. 
 Η ειδική αυτή σειρά δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της πολύχρονης συνεργασίας της Yzatis με την The Walt Disney Company Greece, μέσω της οποίας έχουν υλοποιηθεί διάφορα projects βασισμένα σε αγαπημένους και δημοφιλείς κινηματογραφικούς χαρακτήρες και cartoons.