14 Νοεμβρίου 2010

110. In 'n' Out

[in]

*check
Tα καρρώ πουκάμισα -κάθε είδους, είναι αδιαμφισβήτητα ότι πιο hot  αυτή τη στιγμή ...βέβαια δεν είναι καινούρια τάση, αφού τα βλέπουμε σχεδόν κάθε χειμώνα, απλά φέτος έχουν την τιμητική τους.
*vintage mood
Ήρθε η εποχή, και λόγω συνθηκών αλλά και λόγω μόδας, να κάνουμε μια μικρή αναδρομή στα παλιά και να θυμηθούμε πως ντύνονταν, βάφονταν και χτενίζονταν οι μαμάδες μας ή ακόμα και οι γιαγιάδες μας. Ανοίξτε λοιπόν τα παλιά μπαούλα ή απλά επισκεφθείτε κάποια από τα vintage μαγαζιά της Αθήνας, όπου θα βρείτε κρυμμένους θησαυρούς ...αρκεί βέβαια να έχετε υπομονή!
*the camel color 
Το νούμερο 1 χρώμα της σεζόν. Mην διστάσετε να επενδύσετε σε ένα παλτό, μια κάπα ή ακόμα και παπούτσια στο χρώμα αυτό. Μπορείτε να το συνδυάσετε με μαύρο, καφέ, κόκκινο, κυπαρισσί ή ακόμα να κάνετε οutfits μόνο από το ίδιο χρώμα 'παίζοντας' με διάφορους χρωματικούς τόνους!


[out]

*streeeeeetch 
Καλά φορέσαμε τόσα χρόνια τα στενά μπλουζάκια με τα βαθιά ντεκολτέ, αλλά να πάρουμε και μια ανάσα βρε κορίτσια! Αφεθείτε στις χαλαρές γραμμές των ρούχων, στις 'γλυπτικές' φόρμες, δημιουργώντας μοναδικά ρούχα κάθε φορά συνδυάζοντας με τα κατάλληλα αξεσουάρ.
*french manicure
Απαρνηθείτε για λίγο, το κατά τα άλλα πολύ chic και elegant γαλλικό στα νύχια σας και πειραματιστείτε με καινούρια χρώματα, όπως οι αποχρώσεις του γκρι, του χακί ή αν επειμένετε σε κάτι πιο κλασικό, χρησιμοποιείστε ένα φλογερό κόκκινο.