22 Νοεμβρίου 2010

123. In 'n' Out

[in]

* fur
...οτιδήποτε έχει να κάνει με γούνα φέτος, μην το παραλείψετε. Γιλέκα, bolero, τσάντες, παπούτσια σε πολλά χρώματα (καλό θα ήταν βέβαια να αποφύγετε τα έντονα!). Και φυσικά μην ξεχνάμε την οικολογική σας συνείδηση, άρα... πάντα συνθετικές - έτσι κι αλλιώς και πιο οικονομικές είναι και την ίδια εικόνα δίνουν. Άλλωστε για ένα ποτό θα πάτε, μην σας κυνηγάει η PETA.
* kitten heel
Το kitten heel είναι το λεπτό τακούνι και κυμαίνεται από 3,5 έως 5 εκατοστά. Το πρωτοείδαμε στα 50's, στα νεαρά κορίτσια που ήθελαν να φορέσουν λίγο τακούνι για να γίνουν πιο θηλυκές. Έπειτα έγινε το must παπούτσι για τις γυναίκες όλων των ηλικιών.
Φέτος το είδαμε σε πολλές επιδείξεις, όπως στους οίκους Prada, Miu Miu, Stella McCartney... Σε δέρμα, σουέντ ή λουστρίνι και σε πολλά χρώματα. Εμείς προτείνουμε μια nude απόχρωση, για να τη συνδυάζετε εύκολα, από το πρωί έως το βράδυ.

 

[out]

* φούξια, μωβ,
μπορεί να είναι από τα αγαπημένα σας χρώματα, καμία αντίρρηση... αλλά λίγη αλλαγή δεν βλάπτει. Τολμήστε nude αποχρώσεις, καθώς επίσης χακί, camel ή ακόμα και ecaille ή σάπιο μήλο. Χρώματα τα οποία συνδυάζονται τέλεια με καφέ! (ναι μεν, καλό και αναντικατάστατο το μαύρο/γκρι, αλλά και ένα διάλειμμα χρειάζεται!)
* κολάν...όχι για όλες τις χρήσεις!
Δεν θα τολμούσαμε να πούμε ότι τα κολάν είναι out για φέτος, αφού έχει γίνει ένα κλασικό και   αναπόσπαστο κομμάτι στη ντουλάπα μας αρκετές σεζόν τώρα...όμως και σε αυτά πρέπει να κάνουμε τις σωστές επιλογές και να αποφεύγουμε ακραία παραδείγματα όπως της φωτογραφίας!