12 Ιανουαρίου 2011

187. Sales Tips!

Τώρα που πλησιάζουν οι εκπτώσεις, πριν ξεκινήσετε το shopping, ρίξτε μια ματιά στις ντουλάπες σας, έτσι θα καταλάβετε τι έχετε πραγματικά ανάγκη. Εμείς σας επισημαίνουμε κάποια βασικά ρούχα που χρειάζετε να υπάρχουν πάντα.
 

*Ακούγεται ίσως παράξενο, αλλά κάθε έμπειρη shopper γνωρίζει καλά ότι οι χειμωνιάτικες εκπτώσεις είναι μια καλή ευκαιρία για τον ανεφοδιασμό της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας. Μπορείτε να βρείτε ωραίες καπαρντίνες, δερμάτινα μπουφάν, λεπτά πλεκτά, μπλουζάκια και φούστες, καθώς και παντελόνια που φοριούνται και στην αρχή της επόμενης σεζόν. Γι'αυτό, πρίν την έξοδο σας στα μαγαζιά φροντίστε να ενημερωθείτε για τις τάσεις της επόμενης σεζόν!

*Είναι επίσης, ιδανική ευκαιρία να επενδύσετε σε basic ρούχα, όπως το αγαπημένο σας t-shirt και να το αγοράσετε σε 2-3 διαφορετικά χρώματα. Ένα μαύρο παντελόνι που η γραμμή του σας κολακεύει δεν θεωρείται υπερβολή να το αγοράσετε εις διπλούν, εφόσον είναι ένα ρούχο για όλες τις ώρες και σίγουρα θα το χρειαστείτε. Απαλαγείτε από το ερώτημα 'τι να φορέσω αύριο?' και αναζητήστε pencil φούστες, σακάκια, ίσια παντελόνια και πουκάμισα σε ουδέτερα χρώματα.

*Επενδύστε 'έξυπνα' σε ένα παλτό. Τώρα είναι η ευκαιρία να αποκτήσετε το αγαπημένο σας πανωφόρι. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι στη χώρα μας, ο χειμώνας τώρα αρχίζει!

*Μην ξεχάσετε τα jeans! Ρούχο αναπόσπαστο και απαραίτητο της γκαρνταρόμπας κάθε γυναίκας και φυσικά χωρίς να έχει... 'ημερομηνία λήξης'.