8 Μαρτίου 2011

232. In 'n' Out

[IN]

*block colors,
έντονα χρώματα σε total look ή διχρωμίες, θα σας φτιάξουν το κέφι και θα σας βάλουν σε ανοιξιάτικη διάθεση. Πειραματιστείτε με... έντονο φούξια με πράσινο, κίτρινο με φλογερό κόκκινο ή μπλε electric με ζεστό πορτοκαλί.

*navy look,
ανανεωμένο, με καινούριες γραμμές που κολακεύουν τη γυναικεία σιλουέτα. Τα χρώματα 'παίζουν' στα κλασικά: κόκκινο, άσπρο και μπλέ. Εσείς όμως μπορείτε  να προσθέσετε και ένα gold touch με κάποιο αξεσουάρ ή τσάντα για ένα glam look.

*walk tis way,
εσπαντρίγιες και πλατφόρμες από κάθε είδους υλικό θα κάνουν πιο άνετες τις ανοιξιάτικες βόλτες σας. Σε πολλά υπέροχα χρώματα και σχέδια, με περίτεχνους πάτους, θα δώσουν πολλά 'συν' στις εμφανίσεις σας .


[ΟUT]

*to belt or not to belt,
ήρθε η ώρα να αφήσουμε για λίγο τις φαρδιές ζώνες και  να πειραματιστούμε με τις λεπτές. Χαμηλά στη μέση ή και ψηλά, μία ή ακόμη καλύτερα πολλές μαζί, δίνουν έναν άλλο αέρα στο ανοιξιάτικο σας look.

*blonde or red? better..brunette!
Δεν μπορούμε να πούμε ακριβώς οut το ξανθό ή το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά αλλά σίγουρα οι καστανές παίρνουν το αίμα τους πίσω! Αν κρίνουμε από τα fashion shows στο Μιλάνο, όπου 7 στα 10 μοντέλα ήταν καστανά! (μάλλον πρέπει σύντομα, πολλές να επισκεφθούν τον κομμωτή τους).