2 Ιουνίου 2011

276. In'n'Out

[ IN ]

*crochet & macrame,
με την αναβίωση των 70's, το φετινό καλοκαίρι, θα έχουμε ρούχα με αυτές τις υπέροχες handmade effect πλέξεις, φορέματα, tunics ή και απλά tops. Συνδυάστε τα χρωματικά με γήινους τόνους. Προτείνουμε ξύλινα αξεσουάρ και φυσικά clogs.

*tassels,
tassels ή αλλιώς τα γνωστά σε όλους κρόσσια. Είναι η λεπτομέρεια η οποία θα απογειώσει το look σας και θα το μεταμορφώσει σε  άκρως εξωτικό. Στα ρούχα, παπούτσια ή αξεσουάρ (και σε έντονα χρώματα) θα δώσετε έτσι ένα luxury touch.

*jumpsuits,
ολόσωμες φόρμες ή και κοντά φορμάκια. Μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια τα φορέματα. Σε φαρδιές, αέρινες γραμμές ή και σε πιο sporty εκδοχή, μπορούν να καλύψουν τις πρωινές και βραδυνές σας εμφανίσεις με τον πλέον trendy τρόπο.

 [ OUT ]

*high heels,
προφανώς τα ψηλά τακούνια δεν θα τα αποχωριστούμε, αλλά ας αφήσουμε λίγο στην άκρη τις γόβες με τα λεπτά τακούνια και τα peep toes. Είναι προτιμότερο αυτό το καλοκαίρι να φορέσουμε  σανδάλια, εσπαντρίγιες, kitten heels ή clogs.

*back to black,
το καλοκαίρι ενδείκνυται για φωτεινά έντονα χρώματα (είτε μονοχρωμία είτε συνδυαστικά). Οπότε αφήστε λίγο το αγαπημένο και ασφαλές 'μαύρο' και τολμήστε το παιχνίδι με τα χρώματα. Απολαύστε την πιο φωτεινή και διασκεδαστική πλευρά της ζωής!